31-03-2021 // Elektrolytisch verzinken: hoe zit dat juist in elkaar?

Blog

SindsHet overgrote deel van bevestigingsmaterialen is elektrolytisch verzinkt. Je herkent deze materialen meestal door hu blinkende blauw-zilverige afwerking.

Ontdek in onze blogpost hoe het verzinkproces werkt en welke voor- en nadelen deze afwerking heeft.

25-01-2021 // Prijsontwikkelingen op markt bevestigingsmaterialen

Nieuws

Sinds half 2020 ondergaat de globale markt voor bevestigingsmaterialen sterke verandering. Dit resulteert in sterk stijgende prijzen. Het is nog onduidelijk in welke mate deze situatie verder zal evolueren. De oorzaak voor de forse prijs opmars kan toegewezen worden aan drie factoren:

  1. Stijging transportkosten
  2. Stijging grondstofprijzen
  3. Onderzoek naar anti-dumping

Lees hier meer over de situatie.

21-12-2020 // Sluiting kerstperiode

Nieuws

Naar jaarlijkse gewoonte zijn we tijdens de kertperiode één week gesloten. Dit jaar valt die week op volgende dagen: donderdag 24 december t/m vrijdag 1 januari.

Wij voorzien wel permanentie indien jullie wegens stilstand, panne of om welke redenen dan ook toch dringend materiaal nodig hebben. Op onderstaand nummer kan je tijdens de sluiting steeds een bericht inspreken, waarna wij jou snel terug contacteren.

Permanentielijn: +324 76  97 11 90

Vanaf maandag 4 januari zijn we opnieuw geopend via alle mogelijke kanalen.

11-05-2020 // Heropening fysieke winkel

Nieuws

Ondanks de lastige omstandigheden voorbije periode hebben wij ons best gedaan jullie zo goed mogelijk te blijven bedienen door bestellingen te verzenden en afhaling via pakketkasten mogelijk te maken.

Vanaf heden is het echter opnieuw mogelijk om te winkelen in onze fysieke shop! We hebben de nodige maatregelen genomen, zoals een display met handgel bij de ingang, een beperking van het aantal personen in de winkel, richting aanwijzingen op de vloer en plexiglas aan de balie.

De winkel is opnieuw doorlopend open volgens de normale uren: ma-vrij van 8u45 tot 17u15

07-05-2020 // Zelftappende of zelfborende schroeven?

Blog

Beide schroeven worden zeer veel gebruikt voor metaalconstructies en in de algemene bouw, maar hebben in feite een sterk verschillende functie. In de praktijk worden bovenstaande termen echter vaak door elkaar gebruikt, wat zeer vervelende situaties kan opleveren.

Wat is juist het verschil? Ontdek het hier.

18-03-2020 // Update maatregelen coronavirus

Nieuws

Volg hier de nieuwste maatregelen op de voet.

 

13-03-2020 // Maatregelen coronavirus

Nieuws

In het volgende nieuwsbericht worden enkele maatregelen toegelicht.